O NAMA


LILA PUTOVANJA d.o.o.
Josipa Slavenskog 1
Zagreb, 10000, HR
OIB:67252724605
ID:HR-AB-01-080818527
Član uprave: Ana Katalinić
Upisano u registru trgovačkog suda u Zagrebu, MBS 080818527, Tt-12/19764-4
Temeljni kapital od 20000 Kn uplaćen u cijelosti
Voditelj poslovnice: Marin Kordić
Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost turističke agencije: Ministarstvo turizma – Samostalni sektor turističke inspekcije, Trg Republike Hrvatske 8/1, 10000 Zagreb, Hrvatska

Obavijest o načinu podnošenja prigovora
Sukladno čl.6 Zakona o pružanju usluga u turizmu i čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača naši korisnici pisani prigovor na kvalitetu izvršenih usluga mogu dostaviti na našu adresu elektronske pošte air@air.hr
Na vaš prigovor odgovorit ćemo u roku od 15 dana
E-mail:
air@air.hr (0-24h)


Kako do nas:
Kliknite ovdje za kartu

Radno vrijeme poslovnice:
Radnim danom od 09:00-17:00. Vikendom i praznicima zatvoreno.
LILA PUTOVANJA i portal za online rezervacije aviokarata AIR.HR osnovani su 2012. godine od strane iskusnih djelatnika u prodaji aviokarata, djelatnosti koja je osnovica našeg poslovanja.
Svatko od naših djelatnika ima preko 5 godina iskustva u prodaji aviokarata što nam daje osobitu sigurnost u poslu koji obavljamo. Svoja znanja smo stjecali radeći u najvećim agencijama i aviokompanijama, stručnim certifikacijama, seminarima i stručnim sajmovima.
Konstantno usavršavanje je naša dugoročna odrednica a naša znanja nas odvajaju od ostalih.
Naše poslovanje osigurano je i jamčevinom kod IATA-e , međunarodnog udruženja avioprijevoznika i agencija čiji smo punopravan član.

Ponosan smo partner tehnološkog lidera travel ecommerce sektora Travelporta.

Naši su glavni klijenti građanstvo, male i srednje tvrtke iz svih grana djelatnosti , iz Hrvatske i inozemstva. Svakom klijentu nastojimo pružiti što je više moguće personaliziranu uslugu s druge strane težeći da ta usluga bude što brža i jednostavnija za našeg klijenta.

Želite li saznati još više o našoj agenciji, tražite posao ili imate neku poruku za nas, možete nas kontaktirati na air@air.hr.


©2013 LILA PUTOVANJA d.o.o.